torsdag 27 maj 2010

Torsdagsträning

Är nyss hemkommen från träning. Jag tycker att det var en bra träning och att det inte saknades intensitet på övningar. Det blev några varv runt planen, lite snack om Kozaramatchen, övertagsspel, Pendeln samt tempospel.

Framför allt pendeln var rolig att se då det blev en väldig massa mål från många händer och fötter. Låter kanske inte så viktigt men med tanke på hur matcherna sett ut på sistone behövs allt självförtroende som kan fås, och det börjar på träningarna.
---
Dagens grisdjur: Gris, Apa, Mås, Häst och klassikern Elål. Glömde jag nån? Conny var busig och skulle egentligen bli mås men då ingen hade koll på hans antal bokstäver slingrade han sig förbi det och Erik fick göra en, smått usel, mås.
---
Träningens bollspridare? Med tanke på hur många Crille sköt bort under grisen måste han ju vunnit.
---
Jag hade tenta idag i bionanotechnology. Vet inte hur det gick men var lika seg som vanligt efter tenta och lika skönt var det att få springa av sig på träningen.
---
Nya offside damp ner i brevlådan så här i tentatider, inte bra! 196 sidor tjockt magasin med fokus på VM, inte dumt men kanske inte perfekt för studierna.
---
På tal om VM, hur går det med Partille IFs VM-tips?! Bra hoppas jag. :)
---
Nu är det ingen fotboll förrän på söndag då Tuve ska besegras är tanken. Det var ett taggat manskap som gick igenom Kozaramatchen och alla verkade riktigt laddade inför nästa match, verkar lovande!

/Jonatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar